JCI Odense

Hvor langt er du villig til at gå for succes?


Dato og tid

Onsdag d. 13. marts 2019 kl. 17:45 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 10. marts 2019 kl. 23:55

Sted

Anarkist Beer and Food lab
Albanigade 14T
5000 Odense C
Denmark

Arrangør

JCI Odense
+45 21409190
jciodense@gmail.com

Ønsker du at løfte dine resultater til nye højder, eller vil du bryde med en dårlig vane? Sidder du med en følelse af, at du kan gøre det langt bedre, men at dine resultater ikke matcher dit potentiale?

- Så ryd kalenderen og kom til et seminar med Bering & Søgaard, som giver dig et spændende indblik i, hvordan dine tanker skaber din virkelighed. Mændene bag ’Tænk dig til resultater' løfter sløret for, hvordan du, ved at ændre på dine grundlæggende overbevisninger om dig selv og din tilværelse, kan tage spadestikket til at leve det liv, du altid har drømt om både personligt og professionelt. Vi lærer dig:

✔ Hvordan du finder det bedste frem i dig selv og når dine mål
✔ At træffe de bedste beslutninger og eliminere overspringshandlinger
✔ Hvad der skal til for at styrke din selvtillid og øge din indkomst

 

Anarkist Beer & Food Lab
Et beer and food lab, hvor vi arbejder passioneret og legende med at udforske nye smagsterritorier og hvor vi konstant eksperimenterer og skubber til grænserne for, hvad øl og mad kan – hver for sig og sammen


Hvem er Bering & Søgaard:
De sidste 3 år har Kasper Bering og Jeppe Søgaard specialiseret sig i sindets kraft og rådgiver til dagligt ledere, selvstændige og iværksættere i, hvordan de får omsat viden og færdigheder til konkrete handlinger og bedre resultater. 

Kasper og Jeppe har studeret i Canada for at arbejde med Bob Proctor, som er verdens førende inden for personlig udvikling. Baseret på mere end 50 års forskning af nogle af klodens viseste individer, er Kasper og Jeppeoverbevist om, at analfabeterne i dette årtusinde ikke er de personer, som ikke kan læse eller skrive, men de, der ikke kan lære, aflære og genlære.

Kasper og Jeppe har dedikeret deres liv til at studere det menneskelige sind og holder foredrag, hvor de viser, hvordan vi udnytter sindet til at skabe et gladere, sundere og mere produktivt liv.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

JCI Odense
+45 21409190
jciodense@gmail.com